Uiteraard levert Boelkes Car Systems vrijwel alle bekende kwaliteits-merken. Head-units, speakers, subwoofers, versterkers, alles kunnen wij leveren in een grote diversiteit aan prijsklasses. Ook toebehoren zoals bekabeling en dergelijke zijn verkrijgbaar in alle denkbare soorten en maten. Boelkes Car Systems adviseert u graag over welke materialen u het best kunt gebruiken.
Het stopt voor velen natuurlijk niet bij een head-unit. Steeds meer mensen vinden een goed geluid belangrijk in de auto. Ook mensen die geen 'geluids-freaks' zijn houden er meer en meer van om hun favoriete cd eens goed te kunnen luisteren in de auto. Dat deze mensen steeds veel eisender worden is duidelijk te merken.
Voor deze mensen bied Boelkes Car Systems 'geluid op maat' oftewel: er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant en deze wens wordt zo goed mogelijk door de mensen van Boelkes Car Systems uitgewerkt. Iedereen heeft namelijk een andere smaak wat betreft het geluid en wij proberen die smaak zo goed mogelijk te vertalen in uw auto.