Inbouw van snelheids detectie systemen

Nu een Stinger card vanaf € 499.-

Nu Stinger DSI elite (geavanceerde autocomputer met vele functie's)
€ 1.499,00

Stinger staat voor 'de luxe van relaxed rijden'. Dat blijkt uit de producthistorie van Stinger en wordt opnieuw bewezen door de DSI Computer.

De Stinger DSI is een computer die de automobilist laat genieten van intelligente toepassingen zoals:
- RitRegistratie
- Safety Signals
- Traject Alarmering
- SpotList Alarmering
- Radar Alarmering
- PoliceCheck


De DSI is door Stinger in Nederland ontwikkeld en wordt, teneinde een optimale betrouwbaarheid te garanderen, ook binnen de E.U. geproduceerd. Overigens heeft de introductie van de DSI Stinger's honger naar het ontwikkelen van steeds betere producten niet gestild. Integendeel, Stinger wil voorop blijven lopen met vooruitstrevende technieken. Om die reden heeft Stinger de DSI bijzonder toekomstbestendig gemaakt. Nieuwe functionaliteit kan door middel van software-updates of het aansluiten van een extra module eenvoudig worden toegevoegd.

Rijden met de DSI is autorijden met voorkennis, want met de DSI weet u precies wat u onderweg te wachten staat. En wat niet. Dat rijdt wel zo relaxed.

Let op:
DSI geschikt maken voor Radar Alarmering
Stinger levert de DSI in Nederland uitsluitend in een versie die ongeschikt is voor Radar Alarmering. Door middel van het installeren van andere software is de DSI alsnog geschikt te maken voor Radar Alarmering. Deze software kunt u vinden op www.stinger.com/uk/

Gebruik van deze Radar Alarmering software is bedoeld voor landen waar radar detectie is toegestaan. Stinger raadt het gebruik van deze software in Nederland af, daar het Openbaar Ministerie heeft bekend gemaakt dat de Stinger DSI volledig legaal is mits er geen Radar Alarmering software aanwezig is. Speciaal voor automobilisten die de DSI gebruiken in landen waar rijden met Radar Alarmering is toegestaan, beschikt de DSI over een functie om de Radar Alarmering software met één druk op de knop te wissen. Zo kunnen zij, bij aankomst in een land waar Radar Alarmering niet is toegestaan, probleemloos voldoen aan de lokaal geldende regelgeving.

DSI onopspoorbaar met "Radar Detector Detector"
De Stinger DSI is geen radar detector en derhalve onopspoorbaar voor zelfs de nieuwste "Radar Detector Detectors". Overigens is het vanuit juridisch oogpunt irrelevant dat de DSI niet opspoorbaar is. De DSI is immers geen radar detector. Die onopspoorbaarheid is echter wel prettig daar de Stinger-gebruiker niet onnodig door de politie lastiggevallen zal worden met de vraag of hij een radar detector gebruikt.

zie website stinger voor meer info »